-35% Vitabiotics Menopace Plus Dual Pack 28tabs + 28tabs

Menopace Plus

Όλα τα οφέλη του Menopace Original μαζί με τα ενεργά βότανα, για να παρέχουν υποστήριξη κατά τη διάρκεια και μετά την εμμηνόπαυση.

 • Ένα υψηλότερο επίπεδο υποστήριξης από του Menopace Original.
 •  Δισκία με ενεργά βότανα από φυσικά εκχυλίσματα Φασκόμηλου και Πράσινου Τσαγιού.
 •  Το Πράσινο Τσάι συμβάλλει στην προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες.
 •  Δεν περιέχει φάρμακα ή ορμόνες.
 •  Το Νο1 συμπλήρωμα για την εμμηνόπαυση και το πιο αξιόπιστο στο Ηνωμένο Bασίλειο.

Η εμμηνόπαυση είναι ένα φυσιολογικό στάδιο της ζωής που περνά κάθε γυναίκα καθώς τα επίπεδα των οιστρογόνων μειώνονται. Συνήθως εμφανίζεται μεταξύ 45 και 55 ετών, αλλά αυτό μπορεί να διαφέρει σημαντικά.

Χιλιάδες γυναίκες παγκοσμίως ανακάλυψαν ότι το Menopace, το Νο.1 συμπλήρωμα στις πωλήσεις στο Ηνωμένο Βασίλειο για αυτό το στάδιο της ζωής της γυναίκας, παρέχει αποτελεσματική διατροφική υποστήριξη. Το Menopace είναι το πιο αξιόπιστο συμπλήρωμα για την εμμηνόπαυση.

Το Menopace Plus είναι ένα ειδικά διαμορφωμένο συμπλήρωμα διατροφής για γυναίκες που αναζητούν ακόμη μεγαλύτερη διατροφική υποστήριξη, και πρέπει να λαμβάνεται κατά τη διάρκεια και μετά την εμμηνόπαυση. Το Menopace Plus παρέχει μια μοναδική σύνθεση σε μία εύχρηστη διπλή συσκευασία που συνδυάζει τα αυθεντικά δισκία μικροθρεπτικών συστατικών του Menopace με δισκία ενεργών βοτάνων.

Τα Δισκία Ενεργών Βοτάνων παρέχουν:

 

Ισοφλαβόνες Σόγιας

Η Σόγια είναι μια από τις πλουσιότερες φυσικές πηγές των Ισοφλαβονών. Το Menopace Plus παρέχει 100mg ισοφλαβόνες σόγιας από Daidzein (7-υδροξυ-3- (4-υδροξυφαινυλο) -4Η-χρωμεν-4-όνη) , Glycitein (Γλυκιτίνη ) και Genistein (Γενιστεΐνη).

 

Φασκόμηλο

Εγγενές στη Μεσόγειο, το Φασκόμηλο είναι μέλος της οικογένειας των Χειλανθών (της μέντας) και είναι γνωστό για την κοινή χρήση του ως βότανο μαγειρικής χρήσης.

 

Λιγνάνες Λιναρόσπορου

Οι Λιγνάνες είναι θρεπτικά συστατικά από τα φυτά που απαντώνται φυσικά στο λινάρι και στους μη επεξεργασμένους κόκκους δημητριακών. Ο Λιναρόσπορος έχει φυσική περιεκτικότητα λιγνάνης περισσότερο από 100 φορές υψηλότερη από άλλες πηγές φυτών. Το εκχύλισμα που χρησιμοποιείται στο Menopace Plus υποβάλλεται σε πατενταρισμένη διαδικασία διαμερισμού για να παρέχει 10-30 φορές περισσότερες λιγνάνες.

 

Πράσινο Τσάι

Το Πράσινο Τσάι είναι δημοφιλές στην Κίνα εδώ και χιλιάδες χρόνια, αλλά μόνο σχετικά πρόσφατα ο Δυτικός κόσμος έχει αρχίσει να το χρησιμοποιεί. Το Πράσινο Τσάι στο Menopace Plus περιέχει τυποποιημένο εκχύλισμα 55% πολυφαινολών, τα δραστικά συστατικά του Πράσινου Τσαγιού. Το Πράσινο Τσάι συμβάλλει στην προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες.

 

Τα Δισκία Menopace Βιταμινών & Μετάλλων παρέχουν:

Τα δισκία μικροθρεπτικών συστατικών παρέχουν συγκεκριμένα θρεπτικά συστατικά για την υποστήριξη ακόλουθων βασικών περιοχών:

Ορμονική Ρύθμιση

Κατά τη διάρκεια της εμμηνόπαυσης, τα επίπεδα συγκεκριμένων ορμονών μπορούν να αλλάξουν. Το Menopace Plus περιέχει βιταμίνη Β6 που συμβάλλει στη ρύθμιση της ορμονικής δραστηριότητας.

 

Υγεία των Οστών

Η υγεία των οστών είναι ιδιαίτερα σημαντική για τις γυναίκες κατά τη διάρκεια της εμμηνόπαυσης, και για αυτό το Menopace Plus περιέχει μαγνήσιο, ψευδάργυρο και βιταμίνη D που συμβάλλουν στη διατήρηση φυσιολογικών των οστών. Το Menopace Plus έχει σχεδιαστεί να λαμβάνεται σε συνδυασμό με ένα συμπλήρωμα ασβεστίου όπως το Osteocare.

 

Υγεία της Καρδιάς

Η διατήρηση της καρδιάς και της καρδιαγγειακής ευεξίας είναι ιδιαίτερα σημαντικά καθώς μεγαλώνουμε. Το Menopace Plus παρέχει βιταμίνες Β6, Β12 και φυλλικό οξύ που συμβάλλουν στον φυσιολογικό μεταβολισμό της ομοκυστεΐνης, καθώς και θειαμίνη (βιταμίνη Β1) που συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία της καρδιάς.

 

Δέρμα και Μαλλιά

Οι διακυμάνσεις των ορμονών μπορούν να επηρεάσουν την υγεία του δέρματος και των μαλλιών. Το Menopace Plus παρέχει βιοτίνη που συμβάλλει στο φυσιολογικό δέρμα και τον ψευδάργυρο που συμβάλλει στην φυσιολογική υγεία των μαλλιών.

 

Ολική Ζωτικότητα & Ευεξία

Το Menopace Plus παρέχει Βιταμίνες Β1, Β6 και Β12, οι οποίες συμβάλλουν στην ομαλή λειτουργία του νευρικού συστήματος.

 

 

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Ενεργά Συστατικά Δισκίου Βοτάνων: Διογκωτικοί Παράγοντες: Μικροκρυσταλλική Κυτταρίνη, Πυριτική Μικροκρυσταλλική Κυτταρίνη & Διβασικό Φωσφορικό Ασβέστιο, Μαλτοδεξτρίνη, Εκχύλισμα Ισοφλαβόνης Σόγιας (από Σόγια), Τυποποιημένο Εκχύλισμα Φασκόμηλου, Τυποποιημένο Εκχύλισμα Πράσινου Τσαγιού (Πολυφαινόλες Τσαγιού, Κατεχίνες, Καφεΐνη 4%) Τυποποιημένο Εκχύλισμα από Λιγνάγες (Λιγνάνες, Μαλτοδεξτρίνη), Επικάλυψη Δισκίου (Υδροξυπροπυλοκυτταρίνη, Υδροξυπροπυλομεθυλοκυτταρίνη, Τριγλυκερίδια Καπρικό/Καπριλικό, Χρωστικές [Διοξείδιο του Τιτανίου & Οξείδια του Σιδήρου]), Αντισυσσωματικοί Παράγοντες: Διοξείδιο του πυριτίου, Στεατικό Μαγνήσιο & Στεατικό Οξύ, Κόμμι Κυτταρίνης Διασταυρούμενης Σύνδεσης. Συμβουλή για αλλεργία: Για αλλεργιογόνα, δείτε τα συστατικά με έντονη γραφή.

 

 

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

ΕΝΑ ΔΙΣΚΙΟ MENOPACE (ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΥΨΕΛΗ) ΑΝΑ ΗΜΕΡΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΝΑ ΔΙΣΚΙΟ ΒΟΤΑΝΩΝ (ΜΩΒ ΚΥΨΕΛΗ) ΑΝΑ ΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΚΥΡΙΟ ΓΕΥΜΑ ΣΑΣ

Καταπιείτε με νερό ή κρύο ποτό. Δεν πρέπει να το μασάτε. Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη δοσολογία. Να λαμβάνεται με γεμάτο στομάχι.

Αυτή η περιεκτική σύνθεση αντικαθιστά άλλες πολυβιταμίνες Menopace. Δεν χρειάζεται να πάρετε επιπλέον πολυβιταμίνη. Μπορεί να συνεχιστεί μετά την εμμηνόπαυση για όσο διάστημα απαιτείται.

 • Κατάλληλο για χορτοφάγους
 • Χωρίς τεχνητά χρώματα
 • Χωρίς συντηρητικά
 • Χωρίς γλουτένη
 • Χωρίς ζελατίνη ή μαγιά
 • Δεν περιέχει φάρμακα ή ορμόνες
 • Το Menopace Plus δεν δοκιμάζεται σε ζώα

Συμπλήρωμα διατροφής
Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να υποκαθιστούν μια ποικίλη, ισορροπημένη διατροφή και έναν υγιεινό τρόπο ζωής. Όπως και με άλλα συμπληρώματα διατροφής, συμβουλευτείτε το γιατρό ή το φαρμακοποιό σας πριν το χρησιμοποιήσετε εάν είστε υπό ιατρική παρακολούθηση, έχετε επιληψία, διαταραχή του θυρεοειδούς, αιμοχρωμάτωση, πάσχετε από τροφικές αλλεργίες ή είστε αλλεργικοί σε οποιοδήποτε από τα συστατικά. Όχι κατάλληλο για παιδιά.

Συμβουλή για Αλλεργία: Για αλλεργιογόνα, δείτε τα συστατικά με έντονη γραφή. Παράγεται σε εργοστάσιο που μπορεί να επεξεργάζεται ξηρούς καρπούς. Περιέχει χαμηλά επίπεδα φυσικής καφεΐνης (2 mg ανά δισκίο βοτάνων).

Αυτό το προϊόν περιέχει σίδηρο, ο οποίος εάν ληφθεί υπερβολικά, μπορεί να είναι επιβλαβής για τα πολύ μικρά παιδιά.

Φυλάσσετε σε θερμοκρασία κάτω των 25 ° C σε ξηρό μέρος, μακριά από παιδιά.

ΣΕΙΡΑ
ΣΕΙΡΑMenopace

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή

1) Με αντικαταβολή (έξτρα επιβάρυνση 1,50€).

 • H Αντικαταβολή ισχύει για παραγγελίες μέχρι 499,99€ - Για παραγγελίες από 500€ και πάνω θα πρέπει να επιλεγεί ένας από τους άλλους τρόπους πληρωμής.

 

 


 

 

2) Με πιστωτική κάρτα στο online περιβάλλον πληρωμών της τράπεζας EUROBANK (χωρίς έξτρα επιβάρυνση).

 • Εξόφληση παραγγελιών μέχρι και σε 3 άτοκες δόσεις για αγορές άνω των 120,00€.

 

 


 

 

3) Τραπεζική κατάθεση (χωρίς έξτρα επιβάρυνση).  

Η κατάθεση θα πρέπει να γίνει εντός 5 εργάσιμων ημερών αναφαίροντας στα σχόλια το όνομα σας ή τον αριθμό παραγγελίας (μετά την ενημέρωση μας από εσάς για την κατάθεση σας μέσω email  info@efarmakeio.gr  ή τηλεφωνικά στο 6987855530εργάσιμες ώρες και τον έλεγχο της πληρωμή σας θα αποστείλουμε την παραγγελία σας με τις συνεργαζόμενες εταιρίες courier.
Οι τραπεζικοί λογαριασμοί είναι στο όνομα: Μανδραπύλιας Λ. Γεώργιος 

 • Όταν η κατάθεση γίνεται από οποιαδήποτε άλλη τράπεζα Ελληνική ή ξένη  τα τυχόν έξοδα της συναλλαγής επιβαρύνουν αποκλειστικά και μόνο τον πελάτη και σε καμία περίπτωση το efarmakeio.gr.
 • Για να αποφύγετε τυχόν επιπλέον χρεώσεις καταθέστε το χρηματικό ποσό απ΄ευθείας στις συνεργαζόμενες τράπεζες (Τράπεζα Πειραιώς & Eurobank).

 

 

EUROBANK    

 • IBAN Λογαριασμού: GR65 0260 1530 0000 6020 0342 052       
 • Αριθμός Λογαριασμού:  00260153060200342052

  

 

ΠΕΙΡΑΙΩΣ      

 • IBAN Λογαριασμού: GR 3701 7251 100055 1107 5659 914​            
 • Αριθμός Λογαριασμού: 5511 075659 914

 

 

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΑΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ    

 • IBAN Λογαριασμού: GR 5101 1033 2000 0033 2440 1522 9​      
 • Αριθμός Λογαριασμού:  3324 4015 229

  

 

 


 

 

4) Πληρωμή στο κατάστημα μας. (Λεωνιδου 44Α Τ.Κ.23100).

Οι αποστολές των προϊόντων μας γίνονται σε όλη την Ελλάδα εντός 2-3 εργάσιμων ημερών από την ημέρα παραγγελία σας με τις συνεργαζόμενες εταιρίες courier (ACS – Γενική Ταχυδρομική – ΕΛΤΑ [ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ] )
 

 


 


Αποστολή στην πόρτα σας:

 

 • Χρέωση 3,00€ για αγορές κάτω των 39,00 .

Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνονται αυτόματα αν το συνολικό βάρος της παραγγελίας ξεπερνά τα 2Kg (έξτρα επιβάρυνση ανά Kg= 1,50€).

 • Χωρίς χρέωση για αγορές άνω των 39,00€

 Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνονται αυτόματα αν το συνολικό βάρος της παραγγελίας ξεπερνά τα 2Kg (έξτρα επιβάρυνση ανά Kg= 1,50€).

 

 


 

 

Παραλαβή από το φαρμακείο μας (ισχύει για αγορές άνω των 20,00€) γίνονται:

 • Δευτέρα - Τετάρτη: 09:30 - 14:00
 • Τρίτη - Πέμπτη & Παρασκευή: 09:30 -14:00  &  18:00 - 20:30

 


 

 

Αποστολές στην Κύπρο:

 • Τα έξοδα αποστολής ανέρχοντε στα 8,00€ ανεξαρτήτως του ποσού της παραγγελία σας.

  Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνονται αυτόματα αν το συνολικό βάρος της παραγγελίας ξεπερνά τα 2Kg

  Συγκεκριμένα:

  Από 0,00Kg έως 1,00Kg  η χρέωση είναι 8,00€

  Από 1,00Kg έως 2,00Kg  η χρέωση είναι 10,00€

  Από 2,00Kg έως 3,00Kg  η χρέωση είναι 12,00€

  Από 3,00Kg έως 4,00Kg  η χρέωση είναι 14,00€

  Από 4,00Kg έως 9,00Kg  η χρέωση είναι 20,00€

  Από 9,00Kg έως 14,00Kg  η χρέωση είναι 30,00€

  Από 14,00Kg έως 19,00Kg  η χρέωση είναι 36,00€

  Από 19,00Kg έως 24,00Kg  η χρέωση είναι 45,00€

  Από 24,00Kg και άνω η χρέωση είναι 60,00€

  Παραγγελίες που ξεπερνούν τα 40,00Kg δεν θα εκτελούνται.

 


 

 

 

Τα προϊόντα Ψυγείου αποστέλλονται μόνο με προπληρωμή (η αποστολή τους γίνεται μόνο στις αρχές της εβδομάδας Δευτέρα-Τρίτη-Τετάρτη).

 

 

 


 

 

Οι τιμές του ηλεκτρονικού καταστήματος είναι οι ίδιες με του φυσικού  κατάστηματος διαφοροποιούνται  όμως οι εκπτώσεις.

Σύμφωνα με τον ελληνικό νόμο δεν πραγματοποιούνται πωλήσεις φαρμάκων μέσω διαδικτύου,  ούτε μπορούμε να   παραλάβουμε και να εκτελέσουμε συνταγές.

Vitabiotics Menopace Plus Dual Pack 28tabs + 28tabs

 • Κωδικός Προϊόντος: 5021265221202
 • Διαθεσιμότητα: 1
 • 29,55€
 • 19,21€
 • Χωρίς ΦΠΑ: 15,49€

Ετικέτες: Vitabiotics, Menopace