Τα cookies είναι σημαντικά για την εύρυθμη λειτουργία του site και για την βελτίωση της online εμπειρία σας. Πατήστε «Αποδοχή Cookies» για να συνεχίσετε.
Εγγραφή στο Newsletter!

 

Μάθε πρώτος τις νέες προσφορές μας!

 

Επιλογή Φύλου:

 

 

 

 

Πολιτική Επιστροφών

 • Στην περίπτωση λάθους της εταιρείας μας: σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα με την προϋπόθεση να έχει επιβεβαιωθεί από εμάς το λάθος.


 • Μπορείτε να ακυρώσετε τη παραγγελία σας, εφόσον επιθυμείτε, χωρίς επιβάρυνση, με την προϋπόθεση ότι ΔΕΝ έχει πραγματοποιηθεί η αποστολή των προϊόντων από το κατάστημά μας, σε αντίθετη περίπτωση χρεώνεστε τα έξοδα αποστολής.


 • Στην περίπτωση που δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας: επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων και <<με τα έξοδα αποστολής,αντικαταβολής ή Paypal επιβαρύνεται αποκλειστικά ο πελάτης>>.

 

 

 

ΟΡΟΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ


Αν για οποιαδήποτε λόγω θέλετε να επιστρέψετε κάποιο προϊόν μας, μπορείτε να το κάνετε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του με τη υποβολή της απαιτούμενης αίτησης .

 

Για πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας με email  info@efarmakeio.gr ή τηλεφωνικά στο Τηλ. 27310 21880 Κιν. 6987855530

 

 • Η συσκευασία και τα προϊόντα: πρέπει να βρίσκονται στην αρχική τους κατάσταση << εργοστασιακή>>.

 

 • Απόδειξη λιανικής: Σε περίπτωση έκδοσης απόδειξης λιανικής για τις επιστροφές είναι απαραίτητη η αποστολή της μαζί με το προϊόν.

 

 • Τιμολόγιο: Σε περίπτωση έκδοσης τιμολογίου πρέπει η επιστροφή να γίνεται με δελτίο αποστολής

 

 

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ


 • Στην περίπτωση λάθους της εταιρείας μας: θα σας ενημερώσουμε τηλεφωνικά για την διαδικασία.


 • Στην περίπτωση που δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας:
 1. Η συσκευασία του προϊόντος πρέπει να γίνει έτσι ώστε να είναι προστατευμένο από τυχόν καταστροφή ή αλλοίωση του.
 2. Η αποστολή του να γίνει με την συνεργαζόμενη εταιρία που έχει γίνει η αρχική αποστολή <<η χρέωση αποστολής σε εμάς θα επιβαρύνει τον πελάτη>>.
 3. Σε περίπτωση που το προϊόν δεν πληρεί τους όρους επιστροφής θα επιστρέφεται στον αποστολέα (πελάτη) με χρέωση δική του.

 

Η επιστροφή των χρημάτων σας θα γίνει εφόσον το προϊόν κριθεί ικανό προς επιστροφή εντός 14 ημερών από την ημέρα παραλαβής του από το courier (παρακαλούμε σε ένα έντυπο να γίνει ενημέρωση για τον αριθμό λογαριασμού τραπέζης σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής του κάρτας). 

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε μας στο  T. 27310 21880   M. 6987855530 (εργάσιμες ώρες) ή με email στο info@efarmakeio.gr