Menu
Το καλάθι σας

Leriva LycoProst 30caps (Συμπλήρωμα Διατροφής για την Υγεία του Προστάτη)

Leriva LycoProst 30caps (Συμπλήρωμα Διατροφής για την Υγεία του Προστάτη)

Το LycoProst αποτελείται από το Lycored Nutrient Complex. Το συγκεκριμένο συμπλήρωμα εκχυλίσματος τομάτας είναι ένα μείγμα φυσικού λυκοπενίου τομάτας, άλλων καροτενοειδών και στερολών το οποίο αναπτύχθηκε από την Lycored μετά από μακροχρόνιες, ανεξάρτητες έρευνες και κλινικές δοκιμές για να αντιμετωπίσει συγκεκριμένες ανησυχίες για την υγεία.

Η καλοήθης υπερπλασία του προστάτη (ΚΥΠ) είναι μια κοινή πάθηση που επηρεάζει τους άνδρες καθώς μεγαλώνουν. Η ΚΥΠ προκαλεί πολύ ανησυχητικά συμπτώματα και σχετίζεται με το σύνδρομο του κατώτερου ουροποιητικού συστήματος (Lower Urinary Tract Symptoms, LUTS). Η φλεγμονή, το οξειδωτικό στρες καθώς και η δραστηριότητα των αδρογόνων στον προστάτη φαίνεται ότι παίζουν βασικό ρόλο στην αιτιολογία της ΚΥΠ και έτσι αποτελούν τους πρωταρχικούς θεραπευτικούς στόχους του LycoProst.
 

Τα συστατικά
Τα βιοενεργά συστατικά του LycoProst στοχεύουν αποτελεσματικά βασικά ζητήματα που συχνά αντιμετωπίζουν οι μεσήλικες άνδρες με τη λειτουργία του ουροποιητικού συστήματος και τη συνολική υγεία του προστάτη.


Ένα μίγμα τιτλοδοτημένων θρεπτικών συστατικών για την υγεία των ανδρών μετά τα 40.
Ένα συμπλήρωμα διατροφής με ειδική σύνθεση για την αντιμετώπιση των προβλημάτων του ουροποιητικού συστήματος και την υποστήριξη των υγιών κυττάρων του προστάτη.


Lycored Nutrient Complex: Το εκχύλισμα του συμπληρώματος Lycored περιέχει πέντε ισχυρά φυτικά θρεπτικά συστατικά, συμπεριλαμβανομένου του λυκοπενίου, που έχουν βελτιστοποιηθεί για να ενισχύουν την υγιή λειτουργία του προστάτη.

Ψευδάργυρος: Βρίσκεται σε υψηλές συγκεντρώσεις στον υγιή ιστό του προστάτη. Με βάση τα στοιχεία της Εθνικής Έρευνας για την Υγεία και τη Διατροφή (National Health and Nutrition Examination Survey, NHANES) στις ΗΠΑ, εκτιμάται ότι το 12% του πληθυσμού δεν καταναλώνει την εκτιμώμενη μέση απαιτούμενη ποσότητα ψευδαργύρου (Estimated Average Requirement, EAR). Στους πληθυσμούς άνω των 55 ετών, το ποσοστό αυτό αυξάνεται άνω του 40%. Ο ψευδάργυρος συμβάλλει στην προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες και επιπλέον στη διατήρηση των φυσιολογικών επιπέδων τεστοστερόνης στο αίμα.

Κουρκουμίνη: Το τιτλοποιημένο σύμπλοκο της κουρκουμίνης, προερχόμενο από τον κουρκουμά, μαζί με τα δεμεθόξυ- παράγωγά του, έχει αποδειχθεί ότι υποστηρίζουν την υγεία του προστάτη. Επιπλέον, δρουν συνεργιστικά με το λυκοπένιο Lycored, προσφέροντας ακόμα μεγαλύτερη υποστήριξη.

Μαύρο πιπέρι: Η πιπεριδίνη είναι γνωστό ότι ενισχύει τη βιοδιαθεσιμότητα της κουρκουμίνης.

Ωμέγα-3: Τα βασικά λιπαρά οξέα ΕΡΑ και DHA είναι γνωστό ότι επιδρούν προστατευτικά στα κύτταρα του προστάτη.

Βιταμίνη Ε: Το μείγμα βιταμινών του Lycored περιλαμβάνει φυσική d-άλφα τοκοφερόλη.
Ο οργανισμός μας αλλάζει καθώς μεγαλώνουμε και για πολλούς άντρες στη μέση ηλικία αυτές οι αλλαγές μπορεί να είναι δυσάρεστες. Ειδικά όταν συνδέονται με τη λειτουργία του προστάτη.

Τι κάνει το λυκοπένιο του LycoProst να ξεχωρίζει


Το LycoProst παρασκευάζεται από το Lycored Nutrient Complex ™. Αυτή η φόρμουλα από εκχυλίσμα τομάτας είναι ένα κατοχυρωμένο μείγμα φυσικού λυκοπενίου τομάτας μαζί με άλλα καροτενοειδή και φυτοστερόλες συνδυασμένο με κουρκουμίνη, ψευδάργυρο Ω3 λιπαρά οξέα και βιταμίνη Ε, το οποίο αναπτύχθηκε από την Lycored μετά από χρόνια προσεκτικών μελετών, ανεξάρτητων ερευνών και κλινικών δοκιμών με στόχο συγκεκριμένα θέματα υγείας.100% ΦΥΣΙΚΟ, όχι συνθετικό λυκοπένιο

Μοναδική ποικιλία τομάτας από μία κάθετη παραγωγή

Μη γενετικά τροποποιημένη (Non-GMO)

Υψηλή βιοδιαθεσιμότητα χάρη στη μικροενθυλάκωση και τη βελτιστοποίηση του μεγέθους των σωματιδίων

Ολόκληρο το μίγμα – όχι μόνο το λυκοπένιο

 

Περισσότερες πληροφορίες στο επίσημο site

ΣΕΙΡΑ
ΣΕΙΡΑLycoProst

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
Κακή Καλή
  • Διαθεσιμότητα Προϊόντος: 6
  • Κωδικός Προϊόντος: 5207270000029
28,59€
35,74€
Χωρίς ΦΠΑ: 23,06€