Sinuset Ρινικό Φίλτρο Αέρα Small 6pcs

Το Sinuset® είναι ένα ρινικό φίλτρο αέρα με πρωτοποριακό σχεδιασμό, κατασκευασμένο από πιστοποιημένα υλικά. Το SinuSet® αντιμετωπίζει αποτελεσματικά τα συμπτώματα της εποχικής αλλεργίας, περιορίζει την μετάδοση της εποχικής γρίπης, εμποδίζει την είσοδο βιομηχανικής σκόνης και αιθαλομίχλης στον οργανισμό και προστατεύει το ανοσοποιητικό σύστημα βελτιώνοντας ταυτόχρονα την ποιότητα ύπνου (θεραπεία υπνικής άπνοιας).

Παρέχει καθαρό, φιλτραρισμένο αέρα κάθε στιγμή, προστατεύοντας το αναπνευστικό σύστημα και ενισχύοντας την άμυνα του οργανισμού.


Γιατί να Χρησιμοποιήσει Κάποιος το Ρινικό Φίλτρο SinuSet®
Η κύρια λειτουργία του ρινικού φίλτρου Sinuset® είναι να μειώνει και σε ορισμένες περιπτώσεις να αποκλείει εντελώς την εισπνοή αλλεργιογόνων και μικροσωματιδίων σκόνης και γύρης που συνήθως βρίσκονται στην ατμόσφαιρα. Με τον πρωτοποριακό του σχεδιασμό και τα πιστοποιημένα ειδικά υλικά κατασκευής του προσφέρει αποφυγή όλων των αλλεργικών αντιδράσεων και των προβλημάτων εποχικής γρίπης, αλλά και μόλυνσης της ατμόσφαιρας.

Ιδιαίτερα τις μέρες που η καλοκαιρινή ατμόσφαιρα της χώρας μας επηρεάζεται από την αφρικανική σκόνη, η προστασία της μύτης είναι απολύτως αναγκαία και η χρήση του Sinuset® αποτελεί σύγχρονη επιλογή καθώς ενώ φιλτράρει τον εισπνεόμενο αέρα ταυτόχρονα επιτρέπει την ασφαλή και ευχάριστη επικοινωνία μεταξύ των ανθρώπων χωρίς να κρύβει τα χαρακτηριστικά του προσώπου.

 

 • Ανακουφίζει από τις αλλεργικές αντιδράσεις

Το ρινικό φίλτρο Sinuset® συγκρατεί ακάρεα και άλλα αιωρούμενα στην ατμόσφαιρα αλλεργιογόνα ανακουφίζοντας σημαντικά από τις αλλεργικές αντιδράσεις

 • Περιορίζει τη μετάδοση της εποχικής γρίπης

Χρησιμοποιώντας το ρινικό φίλτρο Sinuset® αποφεύγεται η εισπνοή σωματιδίων που ενδέχεται να μεταφέρουν βακτήρια ή ιούς προκαλώντας ιώσεις

 • Ενισχύει την άμυνα του ανοσοποιητικού συστήματος

Το ρινικό φίλτρο Sinuset® προστατεύει τον ανθρώπινο οργανισμό από την εισπνοή σπορίων βακτηρίων και κόκκων γύρης ενισχύοντας έτσι την άμυνα του ανοσοποιητικού.

 • Βελτιώνει την ποιότητα του ύπνου

Το ρινικό φίλτρο Sinuset® φιλτράρει τον εισπνεόμενο από τη ρινική κοιλότητα αέρα προσφέροντας καθαρό αέρα και υγεία στον οργανισμό.

 • Μειώνει την έκθεση στα λεπτά σωματίδια βιομηχανικής σκόνης της ατμόσφαιρας (ρύπανση)

Το ρινικό φίλτρο Sinuset® φιλτράρει τον εισπνεόμενο αέρα, συγκρατεί αιωρούμενα σωματίδια ρύπων και ό,τι άλλους παθογόνους μικροοργανισμούς πιθανόν αυτά μεταφέρουν μειώνοντας σημαντικά την συγκέντρωσή τους γνωστή αιτία πρόκλησης νοσημάτων.

 

Άλλα Οφέλη της Χρήσης SinuSet®

 • Μειώνει το φόβο της επικοινωνίας μεταξύ των ανθρώπων.
 • Επιτυγχάνει τη μείωση του φτερνίσματος διότι τα ακάρεα, η σκόνη, η γύρη και άλλοι παθογόνοι μικροοργανισμοί, δεν εισέρχονται πλέον στη μύτη για να προκαλέσουν το γνωστό σύμπτωμα με τις συνέπειες που αυτό επιφέρει.
 • Εξασφαλίζει διακριτικότητα και άνεση χωρίς να κρύβει τα χαρακτηριστικά του προσώπου και παράλληλα, είναι τόσο άνετο και κομψό που μετά βίας το διακρίνει κανείς, ενώ μπορεί να μιλά και να χαμογελά ελεύθερα.
 • Μπορεί να χρησιμοποιηθεί κατά την διάρκεια της φυσικής δραστηριότητας.
 • Μπορεί να χρησιμοποιηθεί κατά τη καλοκαιρινή περίοδο στις παραλίες για προστασία από την ενοχλητική άμμο ή και από τον παραθαλάσσιο αέρα που μπορεί να μεταφέρει βακτήρια ή ιούς από μεγάλη απόσταση.

Ποιός Μπορεί να Χρησιμοποιήσει το SinuSet®
Το Sinuset® μπορεί να φορεθεί άνετα όλη την ημέρα, σε εσωτερικό ή εξωτερικό χώρο, κατά τη διάρκεια οποιασδήποτε επαγγελματικής ή και σωματικής δραστηριότητας, επιτρέποντάς στο χρήστη να αναπνέει, να μιλά και να χαμογελάει κανονικά.  Είναι κατάλληλο για χρήση από όλη την οικογένεια, συμπεριλαμβανομένων και των παιδιών ηλικίας 12 ετών και άνω. Μεταξύ άλλων μπορεί να χρησιμοποιηθεί από:

 • τον υπάλληλο γραφείου
 • τον εργαζόμενο του καταστήματος
 • τον δάσκαλους και τους καθηγητές σχολείο
 • τους μαθητές άνω των 12 ετών
 • τους αθλητές
 • τους επαγγελματίες οδηγούς
 • όσους βρίσκονται αρκετές ώρες της ημέρας στο δρόμο
 • τους ταξιδιώτες των πλοίων και των αεροπλάνων

 

Ποια είναι τα Υλικά Κατασκευής του Φίλτρου SinuSet®
Η ιδιαίτερη, μοναδική και διακεκριμένη αρχιτεκτονική του ρινικού φίλτρου SinuSet® έχει διεθνώς αναγνωριστεί μέσα από τις πατέντες οι οποίες του έχουν χορηγηθεί σε ολόκληρο τον κόσμο.

Το κύριο μέρος του ρινικού φίλτρου  αποτελείται από ένα τοξωτό σχηματισμό φτιαγμένο από πολυπροπυλένιο (PP), στις άκρες του οποίου υπάρχουν 2 καινοτόμα πατενταρισμένα φίλτρα αέρος ικανά να δεσμεύουν διάφορα μικροσωματίδια της ατμόσφαιρας και να τα συγκρατούν εντός της ινώδους δομής τους προστατεύοντας έτσι όσους τα φορούν.

Το πρωτοποριακό υλικό κατασκευής  φιλτράρει, δεσμεύει και εμποδίζει:

 • ρύπους της ατμόσφαιρας (νιτρικό οξείδιο, όζον, αιωρούμενες οργανικές ενώσεις)
 • κόκκους γύρης (από αγριόχορτα και δέντρα όπως η ελιά, η οξιά, η σημύδα, η φουντουκιά, το κυπαρίσσι ή από ποώδη φυτά όπως το χαμομήλι, η αρτεμισία, η αμβροσία, το πλαντάγκο)
 • κοινά αλλεργιογόνα (ακάρεα σκόνης, τρίχες από τρίχωμα κατοικιδίων, μικροσωματίδια μυκήτων από υγρά περιβάλλοντα) να εισέλθουν στον οργανισμό
 • Ο προσεκτικά μελετημένος και παντενταρισμένος σχεδιασμός του ρινικού φίλτρου, λειτουργεί ως δίχτυ προστασίας του αναπνευστικού συστήματος, στο οποίο παγιδεύονται όλα τα βλαβερά μικρό-σωματίδια, πριν εισχωρήσουν στο σώμα, στο αναπνευστικό μας σύστημα και στους πνεύμονες.

Πώς να το Χρησιμοποιήσετε Σωστά
To SinuSet® είναι μικρό, πρακτικό, ελαφρύ και χάρη στο πρωτοποριακό του σχήμα τοποθετείται με μια απλή κίνηση στα ρουθούνια, κρατώντας προς τα κάτω την κορυφή του τοξωτού σχηματισμού και φροντίζοντας το στενότερο μέρος της κατασκευής να κοιτά προς το πάνω μέρος της μύτης.

Ο τοξωτός σχηματισμός που συγκρατεί στις άκρες του τα δύο πατενταρισμένα ρινικά φίλτρα βοηθά τη σωστή τοποθέτηση αυτών στο εσωτερικό των ρουθουνιών και την εύκολη απομάκρυνσή τους μετά τη χρήση.

Το ρινικό φίλτρο Sinuset® διατίθεται σε 2 μεγέθη, μικρό και μεγάλο και η διαφοροποίηση έχει να κάνει με το μέγεθος των φίλτρων. Το μικρό ή μεγάλο φίλτρο συστήνεται αναλόγως του μεγέθους της μύτης, έτσι ο κάθε χρήστης  μπορεί να βρει το φίλτρο που ταιριάζει καλύτερα στα δικά του ρουθούνια.

Το χρώμα και το σχήμα του Sinuset® καθιστούν την παρουσία του σχεδόν αόρατη από έξω και ανεπαίσθητη στο εσωτερικό της μύτης, χάρη στη μη επεμβατική και πολύ άνετη κατασκευή του που εφαρμόζει εξαιρετικά στα ρουθούνια κάθε μεγέθους μύτης.

Το SinuSet® είναι μίας χρήσης και παρέχει ολοήμερη προστασία.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή

1) Με αντικαταβολή (έξτρα επιβάρυνση 1,50€).

 • H Αντικαταβολή ισχύει για παραγγελίες μέχρι 499,99€ - Για παραγγελίες από 500€ και πάνω θα πρέπει να επιλεγεί ένας από τους άλλους τρόπους πληρωμής.

 

 


 

 

2) Με πιστωτική κάρτα στο online περιβάλλον πληρωμών της τράπεζας EUROBANK (χωρίς έξτρα επιβάρυνση).

 • Εξόφληση παραγγελιών μέχρι και σε 3 άτοκες δόσεις για αγορές άνω των 120,00€.

 

 


 

 

3) Τραπεζική κατάθεση (χωρίς έξτρα επιβάρυνση).  

Η κατάθεση θα πρέπει να γίνει εντός 5 εργάσιμων ημερών αναφαίροντας στα σχόλια το όνομα σας ή τον αριθμό παραγγελίας (μετά την ενημέρωση μας από εσάς για την κατάθεση σας μέσω email  info@efarmakeio.gr  ή τηλεφωνικά στο 6987855530εργάσιμες ώρες και τον έλεγχο της πληρωμή σας θα αποστείλουμε την παραγγελία σας με τις συνεργαζόμενες εταιρίες courier.
Οι τραπεζικοί λογαριασμοί είναι στο όνομα: Μανδραπύλιας Λ. Γεώργιος 

 • Όταν η κατάθεση γίνεται από οποιαδήποτε άλλη τράπεζα Ελληνική ή ξένη  τα τυχόν έξοδα της συναλλαγής επιβαρύνουν αποκλειστικά και μόνο τον πελάτη και σε καμία περίπτωση το efarmakeio.gr.
 • Για να αποφύγετε τυχόν επιπλέον χρεώσεις καταθέστε το χρηματικό ποσό απ΄ευθείας στις συνεργαζόμενες τράπεζες (Τράπεζα Πειραιώς & Eurobank).

 

 

EUROBANK    

 • IBAN Λογαριασμού: GR65 0260 1530 0000 6020 0342 052       
 • Αριθμός Λογαριασμού:  00260153060200342052

  

 

ΠΕΙΡΑΙΩΣ      

 • IBAN Λογαριασμού: GR 3701 7251 100055 1107 5659 914​            
 • Αριθμός Λογαριασμού: 5511 075659 914

 

 

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΑΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ    

 • IBAN Λογαριασμού: GR 5101 1033 2000 0033 2440 1522 9​      
 • Αριθμός Λογαριασμού:  3324 4015 229

  

 

 


 

 

4) Πληρωμή στο κατάστημα μας. (Λεωνιδου 44Α Τ.Κ.23100).

Οι αποστολές των προϊόντων μας γίνονται σε όλη την Ελλάδα εντός 2-3 εργάσιμων ημερών από την ημέρα παραγγελία σας με τις συνεργαζόμενες εταιρίες courier (ACS – Γενική Ταχυδρομική – ΕΛΤΑ [ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ] )
 

 


 


Αποστολή στην πόρτα σας:

 

 • Χρέωση 3,00€ για αγορές κάτω των 39,00 .

Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνονται αυτόματα αν το συνολικό βάρος της παραγγελίας ξεπερνά τα 2Kg (έξτρα επιβάρυνση ανά Kg= 1,50€).

 • Χωρίς χρέωση για αγορές άνω των 39,00€

 Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνονται αυτόματα αν το συνολικό βάρος της παραγγελίας ξεπερνά τα 2Kg (έξτρα επιβάρυνση ανά Kg= 1,50€).

 

 


 

 

Παραλαβή από το φαρμακείο μας (ισχύει για αγορές άνω των 20,00€) γίνονται:

 • Δευτέρα - Τετάρτη: 09:30 - 14:00
 • Τρίτη - Πέμπτη & Παρασκευή: 09:30 -14:00  &  18:00 - 20:30

 


 

 

Αποστολές στην Κύπρο:

 • Τα έξοδα αποστολής ανέρχοντε στα 8,00€ ανεξαρτήτως του ποσού της παραγγελία σας.

  Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνονται αυτόματα αν το συνολικό βάρος της παραγγελίας ξεπερνά τα 2Kg

  Συγκεκριμένα:

  Από 0,00Kg έως 1,00Kg  η χρέωση είναι 8,00€

  Από 1,00Kg έως 2,00Kg  η χρέωση είναι 10,00€

  Από 2,00Kg έως 3,00Kg  η χρέωση είναι 12,00€

  Από 3,00Kg έως 4,00Kg  η χρέωση είναι 14,00€

  Από 4,00Kg έως 9,00Kg  η χρέωση είναι 20,00€

  Από 9,00Kg έως 14,00Kg  η χρέωση είναι 30,00€

  Από 14,00Kg έως 19,00Kg  η χρέωση είναι 36,00€

  Από 19,00Kg έως 24,00Kg  η χρέωση είναι 45,00€

  Από 24,00Kg και άνω η χρέωση είναι 60,00€

  Παραγγελίες που ξεπερνούν τα 40,00Kg δεν θα εκτελούνται.

 


 

 

 

Τα προϊόντα Ψυγείου αποστέλλονται μόνο με προπληρωμή (η αποστολή τους γίνεται μόνο στις αρχές της εβδομάδας Δευτέρα-Τρίτη-Τετάρτη).

 

 

 


 

 

Οι τιμές του ηλεκτρονικού καταστήματος είναι οι ίδιες με του φυσικού  κατάστηματος διαφοροποιούνται  όμως οι εκπτώσεις.

Σύμφωνα με τον ελληνικό νόμο δεν πραγματοποιούνται πωλήσεις φαρμάκων μέσω διαδικτύου,  ούτε μπορούμε να   παραλάβουμε και να εκτελέσουμε συνταγές.

Sinuset Ρινικό Φίλτρο Αέρα Small 6pcs

 • Κωδικός Προϊόντος: 666980
 • Διαθεσιμότητα: 6
 • 14,24€
 • Χωρίς ΦΠΑ: 11,48€