Με κάθε αγορά Elancyl παίρνεις μέρος στο Διαγωνισμό μας για να κερδίσετε 2 Slim Design της Elancyl για ένα καλοκαίρι με πιο λεπτό σώμα!

Posted by efarmakeio 11/04/2019 0 ΣΧΟΛΙΑ

 

 

Αν και ο καιρός μας τα έχει χαλάσει, το καλοκαίρι είναι πολύ κοντά, ολες έχουμε στο μυαλό μας παραλίες και ανέμελες στιγμές και θα χρειαστεί όλες να βρούμε το κατάλληλο μαγιό.

Το μόνο που ίσως χαλάσει αυτή την τέλεια εικόνα με εμάς και το μπικίνι μας στην παραλία είναι η ανεπιθύμητη κυτταρίτιδα που όσο κι αν είχαμε προσπαθήσει

να διώξουμε το προηγούμενο καλοκαίρι, εκείνη καθόλου δεν ένιωσε ανεπιθύμητη και ξαναγύρισε το χειμώνα.

 

Και τώρα τι κάνουμε; Σίγουρα δεν απελπιζόμαστε και πιάνουμε δουλειά για να εξαφανίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο αυτή την όψη φλοιού πορτοκαλιού

που καθόλου δε μας αρέσει. Δεν χρειάζεται πανικός μόνο ένας σωστός προγραμματισμός και το σώμα μας θα δείχνει άψογο με το μπικίνι.

  • Η διατροφή είναι το βασικό όπλο καταπολέμησης της κυτταρίτιδας. Δεδομένου ότι πολλές από εμάς περνάμε ώρες καθισμένες σε μία καρέκλα μπροστά στην οθόνη του υπολογιστή, γεγονός που μας κάνει να τσιμπολογάμε συνεχώς, η σωστή διατροφή πρέπει να γίνει η νέα μας καλοκαιρινή συνήθεια.Φτιάξτε από την προηγούμενη ένα ωραίο σπιτικό φαγητό και εφοδιαστείτε με πολλά φρούτα. Όταν θέλετε να φάτε κάτι ένα φρούτο και θα σας δροσίσει και θα “κόψει” την πείνα σας.Και μην ξεχνάτε το νερό, είναι πολύ σημαντικό για τον οργανισμό μας και στο αδυνάτισμα είναι σύμμαχος μας!
  • Η άσκηση είναι το δεύτερο στάδιο που πρέπει να περάσουμε για να αντιμετωπίσουμε τον εχθρό που λέγεται κυτταρίτιδα. Γνωρίζουμε πολύ καλά, ότι πολλές ακούνε γυμναστήριο και έχουν ήδη κουραστεί, αλλά υπάρχουν ένα σωρό τρόποι για να γυμναστείτε και το καλοκαίρι ενδείκνυται για εναλλακτικούς τρόπους άσκησης, όπως είναι το περπάτημα, το τρέξιμο ή το ποδήλατο!
  • Τέλος, επειδή δεν έχουμε όλο το χρόνο μπροστά μας χρειαζόμαστε και ένα “μαγικό όπλο” για να μας βοηθήσει να κατατροπώσουμε αποτελεσματικά τον εχθρό μας! Αυτό που θα σας σώσει είναι το Slim Design της Elancyl με τριπλή δράση κατά της κυτταρίτιδας. Από τις πρώτες κιόλας μέρες εφαρμογής η επιδερμίδα γίνεται πιο λεία, αφού η καφεΐνη που περιέχει το Slim Design της Elancyl αποδεσμεύει τα λιπίδια και ο κισσός βοηθά στην αποσυμφόρηση των ιστών.

Αν ακολουθήσετε και τα παραπάνω, το Slim Design της Elancyl θα σας ενθουσιάσει αφού με μόνο μία εφαρμογή την ημέρα δρα αποτελεσματικά χάρη στη χρόνο-προγραμματισμένη σύνθεσή του.Συμβαδίζει με τη λειτουργία του οργανισμού, αφού συγχρονίζεται με τους ρυθμούς αδυνατίσματος. Ξεκινήστε με τα παραπάνω και αν είστε συνεπείς τότε από την 7η μέρα θα δείτε μεγάλη διαφορά στα επίμαχα σημεία!

Η Elancyl δημιουργεί "το γεγονός" στο αδυνάτισμα με την Slim Design, μία αδυνατιστική κρέμα που δρα πρωί και το βράδυ και έχει άμεσα αποτελέσματα.

Με κάθε αγορά Elancyl παίρνεις μέρος στο Διαγωνισμό του Efarmakeio.gr και στην κλήρωση για να κερδίσετε 2 Slim Design της Elancyl για ένα καλοκαίρι με πιο λεπτό σώμα!

Ημερομηνία λήξης διαγωνισμού: 13 Μαΐου στις 23:59

 

ΓΡΑΨΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ