Τα cookies είναι σημαντικά για την εύρυθμη λειτουργία του site και για την βελτίωση της online εμπειρία σας. Πατήστε «Αποδοχή Cookies» για να συνεχίσετε.
Εγγραφή στο Newsletter!

 

Μάθε πρώτος τις νέες προσφορές μας!

 

Επιλογή Φύλου:

 

 

 

 

ΕΥΑΙΣΘΗΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ; ΟΧΙ ΠΙΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΗ! (TIPS)

Posted by admin 07/04/2018 0 ΣΧΟΛΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ,

ΕΥΑΙΣΘΗΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ; ΟΧΙ ΠΙΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΗ! (TIPS)

 

Εάν είσαι γυναίκα γνωρίζεις πολύ καλά την ευαισθησία των γεννητικών οργάνων αλλά και της ευρύτερης περιοχής αυτών και το πιθανότερο είναι να έχεις αντιμετωπίσει έστω και μια μικρή μόλυνση στη συγκεκριμένη περιοχή. Οι κολπίτιδες, οι μολύνσεις και γενικά οι διάφορες φλεγμονές των γεννητικών οργάνων συνήθως οφείλονται σε μικροοργανισμούς που ουσιαστικά διαταράσσουν την χλωρίδα του γυναικείου κόλπου και πιο συγκεκριμένα τα ωφέλημα βακτήρια που ζουν σε αυτόν. Ειδικά από τις αρχές της άνοιξης μέχρι και τους πρώτους μήνες του φθινοπώρου τα περιστατικά αυξάνονται ακριβώς γιατί είναι πιο εύκολο να διαταραχθεί η ισορροπία και να ευνοηθεί η ανάπτυξη κάποιων μικροβίων έναντι άλλων. 

 

Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορείς να προλάβεις τα αίτια και να μην χρειαστεί να αντιμετωπίσεις το πρόβλημα ακολουθώντας απλές συμβουλές περιποίησης της ευαίσθητης περιοχής.

1) ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ
Ποτέ δεν πρέπει να ξεχνάς τον γυναικολόγο σου. Τουλάχιστον μια φορά το εξάμηνο πρέπει να κάνεις μια προληπτική επίσκεψη και πάντα να ζητάς την συμβουλή του.
2) ΣΩΣΤΑ ΕΣΩΡΟΥΧΑ
Κυρίως το εσώρουχο αλλά και τα ρούχα που φοράμε πρέπει να προσέχουμε να είναι βαμβακερά έτσι ώστε να επιτρέπουν στο δέρμα να αναπνέει. Καλό θα ήταν, μάλιστα, να μην είναι στενά και να πλένονται σε υψηλότερες θερμοκρασίες ξεχωριστά από τα άλλα υφάσματα.
3) ΧΡΗΣΗ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΟΥ
Εκτός από την αποφυγή σοβαρότερων προβλημάτων, το προφυλακτικό αποτρέπει τη μετάδοσή των διαφόρων ιών, βακτηρίων αλλά και λοιμώξεων.
4) ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΣΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ
Το γιαούρτι είναι ένας εύκολος και καλός τρόπος να αποφύγεις τις μυκητιάσεις καθώς τα προβιοτικά που περιέχονται σε αυτό μπορούν να σε προστατεύσουν.
5) ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ
Και φυσικά μην αμελείς τον καθημερινό και προσεκτικό καθαρισμό. Ασπίδα σωτηρίας και προστασίας το ειδικά διαμορφωμένο σαπούνι για την ευαίσθητη περιοχή.

 


Το EUBOS FEMININ σου δίνει τη λύση.
Συμβάλλει στον απαλό καθαρισμό και ενυδατώνει την επιδερμίδα σου προστατεύοντας, παράλληλα, την φυσική χλωρίδα της ευαίσθητης περιοχής. Η ειδική του σύνθεση με πανθενόλη και βισαβολόλη δρα κατά των ερεθισμών, καταπραΰνει και αναζωογονεί το δέρμα. Το ειδικά διαμορφωμένο pH του στο 4.2 αποτρέπει την ανάπτυξη βακτηρίων διατηρώντας σε φυσιολογικές συνθήκες την χλωρίδα του κόλπου.

 

 

Έρευνες αποδεικνύουν την αποτελεσματικότητα του.

Δερματολογικά ελεγμένο:Γυναικολογικά ελεγχόμενη δοκιμή σε χρήστες (Derma Consult GmbH, Απρίλιος 2009. Επιβλέπων της μελέτης: Δρ CA Schirren, Βερολίνο)
Τριάντα γυναίκες εθελοντές (21-52 ετών) ενημερώθηκαν για τη σημασία και το νόημα της μελέτης. Έλαβαν το προϊόν δοκιμής, μαζί με τις οδηγίες εφαρμογής.
Μετά από 28 ημέρες χρήσης ( με ελάχιστη εφαρμογή 3 φορές ανά εβδομάδα), επέστρεψαν και έδωσαν συνέντευξη σχετικά με τις ιδιότητες του προϊόντος και την αποτελεσματικότητά του.
Αποτέλεσμα: Δεν παρατηρήθηκαν ασυμβατότητες, δυσφορία ή οποιοδήποτε άλλο πρόβλημα σε κάποιον από τους εθελοντές. Με βάση αυτά τα αποτελέσματα, το
EUBOS FEMININ βρέθηκε να είναι «αβλαβές» και μπορεί να θεωρηθεί ως «ασφαλές» για χρήση στην εξωτερική περιοχή των γεννητικών οργάνων.