Εσύ είσαι έτοιμος για το 3ημερο του Πάσχα;

Posted by efarmakeio 19/04/2019 0 ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΔΡΑΣ, ΓΥΝΑΙΚΑ, ΜΗΤΕΡΑ & ΠΑΙΔΙ,

Εσύ είσαι έτοιμος για το 3ημερο του Πάσχα;

 

Η αντίστροφη μέτρηση για το Πάσχα έχει ξεκινήσει!!


[Πάσχα ονομάζεται η μεγάλη γιορτή του Χριστιανισμού και του ιουδαϊσμού. Στον Ιουδαϊσμό καθιερώθηκε ως ανάμνηση της Εξόδου, που ελευθέρωσε τους Εβραίους από την αιγυπτιακή δουλεία.Μεταγενέστερα υιοθετήθηκε ως εορτασμός από τους Χριστιανούς αναφορικά με το θυσιαστικό θάνατο και την ανάσταση του Ιησού Χριστού.

Το γεγονός της απελευθέρωσης αυτής συνέβη με μια σειρά θεϊκών προνοιακών παρεμβάσεων, από τις οποίες η σημαντικότερη εκδηλώνεται τη νύχτα κατά την οποία θα εξολοθρεύονταν τα πρωτότοκα των ανθρώπων και των ζώων των Αιγυπτίων, ενώ τα σπίτια των Εβραίων θα προστατεύονταν αφού οι πόρτες τους είχαν σημαδευτεί με το αίμα του αρνιού που είχαν θυσιάσει.]

 

 

Αρκετοί Έλληνες έχουν ήδη αρχίσει να οργανώνουν τις αποδράσεις τους από τις πόλεις, για να σουβλίσουν τον οβελία κοντά στη φύση.

 

 

Τι πρέπει όμως να μην ξεχάσεις για αυτή σου την απόδραση;

Η απάντηση είναι απλή......τον οβελία... (σίγουρα έχεις σκεφτεί τα πάντα για το τραπέζι της ημέρας για αυτό δεν θα αναφερθούμε σε αυτό)

 

 

Εκτός από το οβελία υπάρχουν και άλλα που θα πρέπει να έχεις μαζί σου!!

 

1)Φορτηστές - Power Bank

Αν δεν θέλεις να ψάχνεις σαν τρελός να φορτίσεις το κινητό σου, τότε πρέπει να έχεις σίγουρα power bank μαζί σου, ώστε όταν αδειάζει το ένα να χρησιμοποιείς το άλλο.

 

 

2)Αντικουνουπικά προϊόντα: Φύση = Δέντα = Λουλούδια = Έντομα


Πόσες φορές έχετε πάει σε κάποια εξόρμηση και τα κουνούπια δεν σας άφησαν να την απολαύσετε; Για αυτό βεβαιωθήτε ότι αυτή την φορά δεν θα έχετε απρόσκλητους επισκέπτες!

 

 

3)Αντηλιακή προστασία

Αναγκαία όχι μόνο το καλοκαίρι αλλά καθ' ολη την διάρκεια του έτους ειδικά για τα παιδία!

 

 

4)Αντισηπτικά / Απολυμαντικά:

Φύση = πολλά μικρόβια που με τα χέρια μας θα έρθουν σε επαφή με τον οργανισμό μας, για αυτό μην ξεχάσεις να έχει πάντα μαζί σου ένα αντισηπτικό τζελ ή μαντηλάκια μιας χρήσης.

 

 

5)Κουτί Α Βοηθειών

Σε κάθε εξόρμηση θα πρέπει να υπάρχει (αχρείαστο να είναι).

 

 

Τώρα είσαι έτοιμος για περάσεις το τέλειο 3ήμερο με τους αγαπημένους σου!

ΓΡΑΨΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ