-15% BMG Pharma Zetonox Cream 50ml

Συμπτωματική θεραπεία της ακτινοδερματίτιδας. Η Zetonox Κρέμα ενδείκνυται για τη θεραπεία του κνησμού, του εγκαύματος και του ερυθήματος που προκαλείται από την ακτινοθεραπεία ή την ηλιακή ακτινοβολία.

Η κρέμα Zetonox δημιουργεί έναν πολύ λεπτό φυσικό φραγμό, ο οποίος απομονώνει το δέρμα από το γύρω περιβάλλον, βοηθώντας έτσι στην εξασφάλιση ευνοϊκών συνθηκών για τη διατήρηση ή/και την αποκατάσταση της φυσιολογικής δερματικής στιβάδας στην περίπτωση του ερυθήματος, ειδικότερα σε ασθενείς που υποβάλλονται σε ακτινοθεραπείες.

Τρόπος χρήσης: Εφαρμόζετε την Zetonox Κρέμα στην προσβεβλημένη περιοχή δύο φορές την ημέρα, όπως απαιτείται. Σε περίπτωση χρήσης κατά τη διάρκεια της ακτινοθεραπείας, αποφεύγετε τη χορήγηση/εφαρμογή σε διάστημα μικρότερο των τεσσάρων ωρών από τη θεραπεία.

Προειδοποιήσεις: Αυτό το προϊόν προορίζεται για τοπική χρήση. Φυλάσσετε μακριά από παιδιά. Κλείνετε καλά τον περιέκτη μετά από κάθε χρήση. Μην χρησιμοποιήσετε το προϊόν, εάν ο περιέκτης του έχει υποστεί φθορά. Η ημερομηνία λήξης αναφέρεται στο προϊόν σε άθικτη συσκευασία, που έχει φυλαχθεί σωστά. Μετά τη χρήση, απορρίψτε υπεύθυνα τη συσκευασία. Μην χρησιμοποιείτε το προϊόν σε περίπτωση υπερευαισθησίας σε κάποιο από τα συστατικά του. Εάν το πρόβλημα παραμένει, επικοινωνήστε με τον ιατρό σας.

Προφυλάξεις: Αποφεύγετε την επαφή με τα μάτια και τον βλεννογόνο των ματιών. Σε περίπτωση επαφής, ξεπλύνετε με άφθονο νερό. Φυλάσσετε μακριά από άμεσες πηγές θερμότητας.

Αντενδείξεις/Ανεπιθύμητες ενέργειες: Οι μελέτες βιοσυμβατότητας δεν έχουν καταδείξει αντενδείξεις ή ανεπιθύμητες ενέργειες. Συμβουλευτείτε τον ιατρό ή τον φαρμακοποιό σας σε περίπτωση οποιουδήποτε συμβάντος που σχετίζεται με τη χρήση αυτού του προϊόντος.

 

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: νερό, οκτυλοδωδεκυλ-μυριστικό οξύ, καπρυλικό/καπρικό τριγλυκερίδιο, διμεθικόνη, τριγλυκερίδια C10-18, γλυκερίνη, πολυγλυκερυλ-3 εστέρες Candelilla/Jojoba/πιτύρου ρυζιού, στεατικό γλυκερύλιο, κετυλική αλκοόλη, πυριτικό μαγνήσιο αργίλιο, βεταΐνη, ξυλιτόλη, κετοστεαρυλική αλκοόλη, στεατοϋλο-γαλακτικό νάτριο, οξική τοκοφερόλη, φαινοξυαιθανόλη, καπρυλυλογλυκόλη, πανθενόλη, βουτυλικό/φορμοϋλικό υαλουρονικό νάτριο, βιοτίνη, EDTA (δινάτριο άλας), αιθυλεξυλογλυκερίνη, γλυκόζη, εκχύλισμα Chondrus Crispus.

 

Χαρακτηριστικά Προϊόντος
Η Zetonox Κρέμα είναι εγκεκριμένο ιατροτεχνολογικό προϊόν κλάσης IIα με κατοχυρωμένο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας που προστατεύεται έως το 2027. Ως ιατροτεχνολικό προιόν CE 0476 η διάθεση καθώς και οι ενέργειες που συνδέονται με την χρήση της μπορούν να ιχνηλατηθούν. H Zetonox Κρέμα αναπτύχθηκε εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης και είναι προϊόν ανάπτυξης της εταιρείας BMG Pharma. Η BMG Pharma είναι μια ιταλική εταιρεία που εστιάζει στην ανάπτυξη και την αδειοδότηση καινοτόμων προϊόντων με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας. Το χαρτοφυλάκιο της αφορά προιόντα σε ένα ευρύ φάσμα θεραπειών, όπως η στοματική φροντίδα, η δερματολογία/αισθητική, η οστεοαρθρίτιδα και η υγεία των γυναικών.

Η Zetonox Κρέμα είναι ειδικά σχεδιασμένη ως μη στεροειδής κρέμα που ενδείκνυται για την αντιμετώπιση του κνησμού, της καύσου και του ερυθήματος που προκαλούνται από την ακτινοθεραπεία ή την ηλιακή ακτινοβολία. Στη σύνθεσή της περιέχει βουτυρικό φορμυλικό υαλουρονικό νάτριο (SHBF) που προστατεύεται επίσης από κατοχυρωμένο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, την τεχνολογία Hyaluromimethic®.

Βουτυρικό φορμυλικό υαλουρονικό νάτριο (SHBF)
Το βουτυρικό φορμυλικό υαλουρονικό νάτριο (SHBF) είναι ένα λειτουργικό συστατικό το οποίο προστατεύεται από κατοχυρωμένο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, την τεχνολογία Hyaluromimethic®. Η καινοτόμος αυτή σύνθεση του, έγκειται στη τροποποίηση του υαλουρονικού νατρίου στους υδροξυλικούς δεσμούς του, επιδρώντας και βελτιώνοντας τα βιολογικά χαρακτηριστικά και τη συμβατότητα του αρχικού μορίου. Με λίγα λόγια, η συνεργατική δράση των ιδιοτήτων μεταξύ των μορίων του βουτυρικού οξέος, φορμυλικού οξέος και του υαλουρονικού νατρίου, το καθιστούν χρήσιμο για την αποκατάσταση και διατήρηση της φυσιολογικής κατάστασης της φυσικής δερματικής στιβάδας ενώ παράλληλα βελτιώνει την ομοιόσταση της. Κύριο χαρακτηριστικό του βουτυρικού φορμυλικού υαλουρονικού νατρίου είναι η ισορροπία μεταξύ της υδρόφιλης και της λιπόφιλης χαρακτηριστικής ομάδας, η οποία οδηγεί σε βελτιωμένη καλλυντική λειτουργικότητα καθώς επίσης προσδίδει σημαντικές αναπλαστικές και ενυδατικές ιδιότητες, χάρη στην δημιουργία ενος αδιπέρατου φυσικού φραγμού ως απάντηση στη φροντίδα του δέρματος. Παρουσιάζει μεγάλη απορροφητικότητα και βαθία διείσδυση στις στιβάδες του δέρματος και καθως το βουτυλικό φορμυλικό υαλουρονικό νάτριο δεν αναγνωρίζεται από την υαλουρονιδάση, ένα ένζυμο που αποικοδομεί το υαλουρονικό νάτριο, έχει ως αποτέλεσμα τη μακροχρόνια δραστηριότητα.

Ενυδατική - Καταπραϋντική Δράση
Η Zetonox Κρέμα περιέχει πληθώρα συστατικών με πλούσια ενυδατική δράση, εξασφαλίζοντας πλούσια και άμεση ενυδάτωση στις περιοχές του δέρματος που το έχουν ανάγκη. Συστατικά όπως η πανθενόλη, η Βιταμίνη Ε, η βεταΐνη, το εκχύλισμα Chondrus Crispus και το βουτυλικό φορμυλικό υαλουρονικό νάτριο με τη καταπραϋντική τους φροντίδα χάρη στην πλούσια ενυδατική τους δράση και τη μεγάλη διεισδυτικότητα επιτυγχάνουν να καταπραΰνουν άμεσα ερεθισμούς της επιδερμίδας ανακουφίζοντας την από έντονο κνησμό, ξηρότητα ή ηλιακό έγκαυμα.

Επουλωτική - Αναπλαστική Δράση
Η Zetonox Κρέμα περιέχει επίσης συστατικά που συνεισφέρουν στην κυτταρική αναδόμηση συμβάλλοντας δραστικά στην επούλωση δερματικών πληγών ή ελαφρών εγκαυμάτων. Συστατικά όπως η πανθενόλη και η βιταμίνη Ε συνεργούν διασφαλίζοντας τοπικά τις κατάλληλες συνθήκες για τη ταχύτερη επούλωση των περιοχών του δέρματος που έχουν υποστεί αλλοιώσεις.

Αντιοξειδωτική & Αντιφλεγμονώδης Δράση
Η Zetonox Κρέμα παρουσιάζει επίσης και αντιοξειδωτική δράση καθώς περιέχει συστατικά που βοηθούν στην αντίσταση του σχηματισμού ελευθέρων ριζών εξασφαλίζοντας τη νεανικότητα της επιδερμίδας. To βουτυρικό φορμυλικό υαλουρονικό νάτριο (SHBF) αναστέλλει τη προσκόλληση των μακροφάγων επιβραδύνοντας αποδεδειγμένα τη δραστηριότητά τους μειώνοντας έτσι την παραγωγή ελευθέρων ρίζων.Επιπλέον, η βιταμίνη Ε είναι ένα φυσικό αντιοξειδωτικό που προστατεύει το δέρμα από τις βλάβες που προκαλούνται απο τις ελεύθερες ρίζες. Η βιταμίνη Ε, επίσης γνωστή ως τοκοφερόλη, μια ομάδα λιποδιαλυτών αντιοξειδωτικών από τα οποία τα πιο συνηθισμένα στην περιποίηση της επιδερμίδας είναι η α-τοκοφερόλη και η οξική τοκοφερόλη, εμπεριέχονται και τα δύο στη σύνθεση της Zetonox Κρέμας.

Υφή Κρέμας
Η Zetonox Κρέμα περιέχει συστατικά που της προσδίδουν μια μοναδική ρευστότητα και την καθιστούν εύκολα επαλείψιμη, αφήνοντας μια αίσθηση απαλότητας και μεταξένιας αφής. Παρουσιάζει πλούσια και παράλληλα ανάλαφρη υφή γεγονός που την καθιστά εύκολα απορροφίσιμη, χωρίς να αφήνει λιπαρότητα.

Ανοχή
Η Zetonox Κρέμα προσφέρει εξαιρετική ασφάλεια και ανεκτικότητα. Προστατεύει το δέρμα από την έκθεση στην ακτινοβολία και βοηθά στην αποκατάσταση της κανονικής φυσιολογικής κατάστασης του δέρματος. Επίσης ύστερα από εγκρειθήσα πειραματική διαδικασία η Zetonox Κρέμα μπορεί να ταξινομηθεί ως μη ερεθιστική.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή

1) Με αντικαταβολή (έξτρα επιβάρυνση 1,50€).

 • H Αντικαταβολή ισχύει για παραγγελίες μέχρι 499,99€ - Για παραγγελίες από 500€ και πάνω θα πρέπει να επιλεγεί ένας από τους άλλους τρόπους πληρωμής.

 

 


 

 

2) Με πιστωτική κάρτα στο online περιβάλλον πληρωμών της τράπεζας EUROBANK (χωρίς έξτρα επιβάρυνση).

 • Εξόφληση παραγγελιών μέχρι και σε 3 άτοκες δόσεις για αγορές άνω των 120,00€.

 

 


 

 

3) Τραπεζική κατάθεση (χωρίς έξτρα επιβάρυνση).  

Η κατάθεση θα πρέπει να γίνει εντός 5 εργάσιμων ημερών αναφαίροντας στα σχόλια το όνομα σας ή τον αριθμό παραγγελίας (μετά την ενημέρωση μας από εσάς για την κατάθεση σας μέσω email  info@efarmakeio.gr  ή τηλεφωνικά στο 6987855530εργάσιμες ώρες και τον έλεγχο της πληρωμή σας θα αποστείλουμε την παραγγελία σας με τις συνεργαζόμενες εταιρίες courier.
Οι τραπεζικοί λογαριασμοί είναι στο όνομα: Μανδραπύλιας Λ. Γεώργιος 

 • Όταν η κατάθεση γίνεται από οποιαδήποτε άλλη τράπεζα Ελληνική ή ξένη  τα τυχόν έξοδα της συναλλαγής επιβαρύνουν αποκλειστικά και μόνο τον πελάτη και σε καμία περίπτωση το efarmakeio.gr.
 • Για να αποφύγετε τυχόν επιπλέον χρεώσεις καταθέστε το χρηματικό ποσό απ΄ευθείας στις συνεργαζόμενες τράπεζες (Τράπεζα Πειραιώς & Eurobank).

 

 

EUROBANK    

 • IBAN Λογαριασμού: GR65 0260 1530 0000 6020 0342 052       
 • Αριθμός Λογαριασμού:  00260153060200342052

  

 

ΠΕΙΡΑΙΩΣ      

 • IBAN Λογαριασμού: GR 3701 7251 100055 1107 5659 914​            
 • Αριθμός Λογαριασμού: 5511 075659 914

 

 

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΑΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ    

 • IBAN Λογαριασμού: GR 5101 1033 2000 0033 2440 1522 9​      
 • Αριθμός Λογαριασμού:  3324 4015 229

  

 

 


 

 

4) Πληρωμή στο κατάστημα μας. (Λεωνιδου 44Α Τ.Κ.23100).

Οι αποστολές των προϊόντων μας γίνονται σε όλη την Ελλάδα εντός 2-3 εργάσιμων ημερών από την ημέρα παραγγελία σας με τις συνεργαζόμενες εταιρίες courier (ACS – Γενική Ταχυδρομική – ΕΛΤΑ [ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ] )
 

 


 


Αποστολή στην πόρτα σας:

 

 • Χρέωση 3,00€ για αγορές κάτω των 39,00 .

Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνονται αυτόματα αν το συνολικό βάρος της παραγγελίας ξεπερνά τα 2Kg (έξτρα επιβάρυνση ανά Kg= 1,50€).

 • Χωρίς χρέωση για αγορές άνω των 39,00€

 Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνονται αυτόματα αν το συνολικό βάρος της παραγγελίας ξεπερνά τα 2Kg (έξτρα επιβάρυνση ανά Kg= 1,50€).

 

 


 

 

Παραλαβή από το φαρμακείο μας (ισχύει για αγορές άνω των 20,00€) γίνονται:

 • Δευτέρα - Τετάρτη: 09:30 - 14:00
 • Τρίτη - Πέμπτη & Παρασκευή: 09:30 -14:00  &  18:00 - 20:30

 


 

 

Αποστολές στην Κύπρο:

 • Τα έξοδα αποστολής ανέρχοντε στα 8,00€ ανεξαρτήτως του ποσού της παραγγελία σας.

  Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνονται αυτόματα αν το συνολικό βάρος της παραγγελίας ξεπερνά τα 2Kg

  Συγκεκριμένα:

  Από 0,00Kg έως 1,00Kg  η χρέωση είναι 8,00€

  Από 1,00Kg έως 2,00Kg  η χρέωση είναι 10,00€

  Από 2,00Kg έως 3,00Kg  η χρέωση είναι 12,00€

  Από 3,00Kg έως 4,00Kg  η χρέωση είναι 14,00€

  Από 4,00Kg έως 9,00Kg  η χρέωση είναι 20,00€

  Από 9,00Kg έως 14,00Kg  η χρέωση είναι 30,00€

  Από 14,00Kg έως 19,00Kg  η χρέωση είναι 36,00€

  Από 19,00Kg έως 24,00Kg  η χρέωση είναι 45,00€

  Από 24,00Kg και άνω η χρέωση είναι 60,00€

  Παραγγελίες που ξεπερνούν τα 40,00Kg δεν θα εκτελούνται.

 


 

 

 

Τα προϊόντα Ψυγείου αποστέλλονται μόνο με προπληρωμή (η αποστολή τους γίνεται μόνο στις αρχές της εβδομάδας Δευτέρα-Τρίτη-Τετάρτη).

 

 

 


 

 

Οι τιμές του ηλεκτρονικού καταστήματος είναι οι ίδιες με του φυσικού  κατάστηματος διαφοροποιούνται  όμως οι εκπτώσεις.

Σύμφωνα με τον ελληνικό νόμο δεν πραγματοποιούνται πωλήσεις φαρμάκων μέσω διαδικτύου,  ούτε μπορούμε να   παραλάβουμε και να εκτελέσουμε συνταγές.

BMG Pharma Zetonox Cream 50ml

 • Κωδικός Προϊόντος: 8055965750219
 • Διαθεσιμότητα: 1
 • 40,67€
 • 34,57€
 • Χωρίς ΦΠΑ: 32,61€