-5% Demo NAFLiver 30caps (Συμπλήρωμα Διατροφής για την Υγεία του Ήπατος)

NAFLiver® - αποτελεσματική πρόταση για 3 διαφορετικές καταστάσεις

 • Γενική αποτοξίνωση
 • Λιπώδης νόσος του ήπατος
 • Χρόνια φαρμακευτική αγωγή και ηπατικές βλάβες

 

Λιπώδης νόσος του ήπατος, ένα μεγάλο πρόβλημα για την υγεία
Η λιπώδης νόσος του ήπατος, ή στεάτωση, όπως αλλιώς ονομάζεται, αποτελεί την ηπατική εκδήλωση του μεταβολικού συνδρόμου η οποία αναδεικνύεται στην κυριότερη αιτία της χρόνιας νόσου του ήπατος παγκοσμίως.


Το 33% του παγκόσμιου πληθυσμού παρουσιάζει απεικονιστικές ενδείξεις στεάτωσης.
Το 70% των πασχόντων από λιπώδη νόσο του ήπατος εκδηλώνουν μεταβολικό σύνδρομο.

Οι ασθενείς δυσκολεύονται να αλλάξουν δραστικά τον τρόπο ζωής τους και η συμμόρφωσή τους προς αυτές τις οδηγίες πολλές φορές αποδεικνύεται προβληματική.

Για την αντιμετώπιση του μεταβολικού συνδρόμου συχνά χρησιμοποιούνται ινσουλινο-ευαισθητοποιητικοί παράγοντες, παρότι μετα-αναλύσεις δεν αποδεικνύουν την ωφέλειά τους στη στεάτωση.


Oι επίσημες οδηγίες συνιστούν στα άτομα με λιπώδη νόσο του ήπατος να βελτιώσουν τις σωματικές και διατροφικές τους συνήθειες και να ασκούνται αποφεύγοντας οποιαδήποτε ειδική φαρμακευτική αγωγή.

Ευρωπαϊκός οργανισμός για τη μελέτη του ήπατος (EASL), του διαβήτη (EASD) και της παχυσαρκίας (EASO)

 

 


“Η αερόβια άσκηση και η προπόνηση με αντιστάσεις μειώνουν δραστικά το λίπος στο ήπαρ”.

“Η αποτίμηση των διατροφικών συνηθειών και της σωματικής δραστηριότητας αποτελεί μέρος ενός ολοκληρωμένου ελέγχου της NAFLD”.

“Σε ασθενείς χωρίς NASH ή ίνωση θα πρέπει να δίνονται μόνο συμβουλές για υγιεινή διατροφή και άσκηση και να μην χορηγούνται φάρμακα για αυτές τις παθήσεις του ήπατος”.

 

 

 

Aποτελεσματικότητα του Prunus Mume στη λιπώδη νόσο του ήπατος
Πρόσθετες κλινικές μελέτες έχουν αποδείξει την αποτελεσματικότητα του δραστικού συστατικού του NAFLiver® στη λιπώδη νόσο του ήπατος και τις ηπατικές διαταραχές.

Hokari A, Ishikawa T, Tajiri H, Matsuda T, Ishii O, Matsumoto N, Okuse C, Takahashi H, Kurihara T, Kawahara K, Maruyama I, Zeniya M. Efficacy of MK615 for the treatment of patients with liver disorders. World J Gastroenterol. 2012 Aug 21;18(31):4118-26

Σχεδιασμός και στόχος μελέτης: αξιολόγηση της ηπατοπροστατευτικής δράσης ενός συμπυκνωμένου εκχυλίσματος Prunus mume (MK615) σε 58 ασθενείς με ηπατίτιδα C, μη αλκοολική λιπώδη νόσο του ήπατος ή αυτοάνοση ηπατίτιδα.

Διάρκεια: 12 εβδομάδες.


 
αP0,05 σε αντιδιαστολή με τη γραμμή βάσης

 

Τα ενεργά συστατικά του NAFLiver® οδήγησαν σε μειωμένα επίπεδα ALT & AST (P < 0,05) σε ασθενείς με ηπατίτιδα C, μη αλκοολική λιπώδη νόσο του ήπατος ή αυτοάνοση νόσο του ήπατος.

 

To NAFLiver® συνδυάζει την αποτελεσματικότητα του Prunus Mume με τη ΧΟΛΙΝΗ
Το ήπαρ αποτελεί ένα σημαντικό όργανο για τον μεταβολισμό και την αποθήκευση της ΧΟΛΙΝΗΣ, ενός απαραίτητου θρεπτικού συστατικού που επηρεάζει την ηπατική λειτουργία και διαθέτει πολλαπλούς ρυθμιστικούς ρόλους στη λιπώδη νόσο του ήπατος και την εξέλιξή της.

Η χολίνη βρίσκεται σε πολλές τροφές και σε ιδιαιτέρως μεγάλη ποσότητα στον κρόκο του αυγού και σε ζωικές πηγές πρωτεΐνης.

 

 

Ελεγχόμενες κλινικές μελέτες έδειξαν ότι άτομα με χαμηλά επίπεδα χολίνης εκδηλώνουν λιπώδη νόσο του ήπατος και νέκρωση των ηπατικών κυττάρων:

 

 • Η έλλειψη χολίνης στον άνθρωπο σχετίζεται με δυσλειτουργία του ήπατος και η ευαισθησία του ατόμου εξαρτάται από γενετικούς παράγοντες, το φύλο και την εντερική χλωρίδα, οι οποίοι επηρεάζουν τις απαιτήσεις σε χολίνη.
 • Μελέτες έχουν δείξει ότι η λειτουργία μεταβίβασης του μεθυλίου της χολίνης είναι σημαντική για τον μηχανισμό της NAFLD.
 • Τα χαμηλά επίπεδα χολίνης είναι σημαντικά για την παθοφυσιολογία της NAFLD επειδή διαταράσσεται η μιτοχονδριακή βιοδυναμική και η β-οξείδωση των λιπαρών οξέων.
 • Η χολίνη παίζει σημαντικό ρόλο στο μεταβολικό σύνδρομο, επηρεάζοντας την παχυσαρκία και την ινσουλινοαντοχή.

 

 

Στα πειραματόζωα, η διατροφή ελεύθερη χολίνης προκάλεσε προοδευτικά ηπατική νόσο παρόμοια με εκείνη που απαντάται σε ορισμένους ανθρώπους με λιπώδη νόσο του ήπατος:

Στεάτωση - ίνωση - κίρρωση ηπατοκυτταρικό καρκίνωμα.

 

 

 

NAFLiver® - αποτελεσματική πρόταση για τη λιπώδη νόσο του ήπατος.
Παρότι σε κλινικές μελέτες έχουν αξιολογηθεί αρκετά φάρμακα, δεν υπάρχουν προς το παρόν εγκεκριμένες θεραπείες για τη λιπώδη νόσο του ήπατος. Ταυτόχρονα, ο τρόπος ζωής αλλάζει και η σύσταση για απώλεια βάρους παραμένει ο ακρογωνιαίος λίθος της διαχείρισης της λιπώδους νόσου του ήπατος.

 

Το NAFLiver® παρέχει ισχυρή βοήθεια σε ανθρώπους που προσπαθούν να ανακτήσουν ένα υγιές ήπαρ με τους εξής τρόπους:

 • Βοηθώντας στη μείωση των επιπέδων των ηπατικών ενζύμων.
 • Επηρεάζοντας παραμέτρους του μεταβολικού συνδρόμου το οποίο συνδέεται στενά με τη λιπώδη νόσο του ήπατος (λιπιδαιμικό προφίλ, επίπεδα γλυκόζης στο αίμα).


Οι χρόνιες φαρμακευτικές θεραπείες συχνά οδηγούν σε βλάβες στο ήπαρ
Οι βλάβες στο ήπαρ που προκαλούνται από συνταγογραφούμενα και μη συνταγογραφούμενα φάρμακα εξελίσσονται σε μια όλο και μεγαλύτερη ιατρική και επιστημονική ανησυχία η οποία αφορά τη δημόσια υγεία2.

Η βλάβη στο ήπαρ που προκαλείται από φάρμακα, η οποία αναφέρεται γενικά ως DILI (Drug Induced Liver Injury), είναι μία από τις κυριότερες αιτίες οξείας ηπατικής ανεπάρκειας στις ΗΠΑ.

Οι ηπατικές βλάβες χαρακτηρίζονται από σημαντική αύξηση των επιπέδων των AST και ALT και η εικόνα τους μπορεί να ποικίλει από αυτή μιας φλεγμονώδους ηπατίτιδας, χολόστασης, στεάτωσης έως και αυτή της φλεβοαποφρακτικής νόσου του ήπατος.

Το ήπαρ λειτουργεί ως το κεντρικό βιοχημικό εργαστήριο του ανθρώπινου οργανισμού, ρυθμίζοντας τον μεταβολισμό των φυσικών ουσιών που ο ίδιος παράγει και αποτοξινώνοντάς τον παράλληλα από τις χημικές ουσίες που προέρχονται από το περιβάλλον (ξενοβιοτικά), όπως είναι τα φάρμακα.

 

 

Φάρμακα που προκαλούν συχνά ή σπανιότερα ηπατικές βλάβες

Ασπαραγινάση, Καρμουστίνη, Φλοξουριδίνη, Ιματινίμπη, Ιντερφερόνη, Μεθοτρεξάτη, Πακλιταξέλη, Ισονιαζίδη, Τρογλιταζόνη κ.ά.

Στις περισσότερες περιπτώσεις ηπατικής βλάβης προκαλούμενη από φάρμακο, η μοναδική αποτελεσματική θεραπεία είναι η διακοπή του αιτιατού παράγοντα και η έναρξη υποστηρικτικής αγωγής.

 
 
1. Corbin KD, Zeisel SH. Choline metabolism provides novel insights into nonalcoholic fatty liver disease and its progression. Curr Opin Gastroenterol. 2012 Mar;28(2):159-65.

2.Suk KT, Kim DJ. Drug-induced liver injury: present and future. Clin Mol Hepatol. 2012 Sep;18(3):249-57.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή

1) Με αντικαταβολή (έξτρα επιβάρυνση 1,50€).

 • H Αντικαταβολή ισχύει για παραγγελίες μέχρι 499,99€ - Για παραγγελίες από 500€ και πάνω θα πρέπει να επιλεγεί ένας από τους άλλους τρόπους πληρωμής.

 

 


 

 

2) Με πιστωτική κάρτα στο online περιβάλλον πληρωμών της τράπεζας EUROBANK (χωρίς έξτρα επιβάρυνση).

 • Εξόφληση παραγγελιών μέχρι και σε 3 άτοκες δόσεις για αγορές άνω των 120,00€.

 

 


 

 

3) Τραπεζική κατάθεση (χωρίς έξτρα επιβάρυνση).  

Η κατάθεση θα πρέπει να γίνει εντός 5 εργάσιμων ημερών αναφαίροντας στα σχόλια το όνομα σας ή τον αριθμό παραγγελίας (μετά την ενημέρωση μας από εσάς για την κατάθεση σας μέσω email  info@efarmakeio.gr  ή τηλεφωνικά στο 6987855530εργάσιμες ώρες και τον έλεγχο της πληρωμή σας θα αποστείλουμε την παραγγελία σας με τις συνεργαζόμενες εταιρίες courier.
Οι τραπεζικοί λογαριασμοί είναι στο όνομα: Μανδραπύλιας Λ. Γεώργιος 

 • Όταν η κατάθεση γίνεται από οποιαδήποτε άλλη τράπεζα Ελληνική ή ξένη  τα τυχόν έξοδα της συναλλαγής επιβαρύνουν αποκλειστικά και μόνο τον πελάτη και σε καμία περίπτωση το efarmakeio.gr.
 • Για να αποφύγετε τυχόν επιπλέον χρεώσεις καταθέστε το χρηματικό ποσό απ΄ευθείας στις συνεργαζόμενες τράπεζες (Τράπεζα Πειραιώς & Eurobank).

 

 

EUROBANK    

 • IBAN Λογαριασμού: GR65 0260 1530 0000 6020 0342 052       
 • Αριθμός Λογαριασμού:  00260153060200342052

  

 

ΠΕΙΡΑΙΩΣ      

 • IBAN Λογαριασμού: GR 3701 7251 100055 1107 5659 914​            
 • Αριθμός Λογαριασμού: 5511 075659 914

 

 

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΑΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ    

 • IBAN Λογαριασμού: GR 5101 1033 2000 0033 2440 1522 9​      
 • Αριθμός Λογαριασμού:  3324 4015 229

  

 

 


 

 

4) Πληρωμή στο κατάστημα μας. (Λεωνιδου 44Α Τ.Κ.23100).

Οι αποστολές των προϊόντων μας γίνονται σε όλη την Ελλάδα εντός 2-3 εργάσιμων ημερών από την ημέρα παραγγελία σας με τις συνεργαζόμενες εταιρίες courier (ACS – Γενική Ταχυδρομική – ΕΛΤΑ [ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ] )
 

 


 


Αποστολή στην πόρτα σας:

 

 • Χρέωση 3,00€ για αγορές κάτω των 39,00 .

Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνονται αυτόματα αν το συνολικό βάρος της παραγγελίας ξεπερνά τα 2Kg (έξτρα επιβάρυνση ανά Kg= 1,50€).

 • Χωρίς χρέωση για αγορές άνω των 39,00€

 Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνονται αυτόματα αν το συνολικό βάρος της παραγγελίας ξεπερνά τα 2Kg (έξτρα επιβάρυνση ανά Kg= 1,50€).

 

 


 

 

Παραλαβή από το φαρμακείο μας (ισχύει για αγορές άνω των 20,00€) γίνονται:

 • Δευτέρα - Τετάρτη: 09:30 - 14:00
 • Τρίτη - Πέμπτη & Παρασκευή: 09:30 -14:00  &  18:00 - 20:30

 


 

 

Αποστολές στην Κύπρο:

 • Τα έξοδα αποστολής ανέρχοντε στα 8,00€ ανεξαρτήτως του ποσού της παραγγελία σας.

  Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνονται αυτόματα αν το συνολικό βάρος της παραγγελίας ξεπερνά τα 2Kg

  Συγκεκριμένα:

  Από 0,00Kg έως 1,00Kg  η χρέωση είναι 8,00€

  Από 1,00Kg έως 2,00Kg  η χρέωση είναι 10,00€

  Από 2,00Kg έως 3,00Kg  η χρέωση είναι 12,00€

  Από 3,00Kg έως 4,00Kg  η χρέωση είναι 14,00€

  Από 4,00Kg έως 9,00Kg  η χρέωση είναι 20,00€

  Από 9,00Kg έως 14,00Kg  η χρέωση είναι 30,00€

  Από 14,00Kg έως 19,00Kg  η χρέωση είναι 36,00€

  Από 19,00Kg έως 24,00Kg  η χρέωση είναι 45,00€

  Από 24,00Kg και άνω η χρέωση είναι 60,00€

  Παραγγελίες που ξεπερνούν τα 40,00Kg δεν θα εκτελούνται.

 


 

 

 

Τα προϊόντα Ψυγείου αποστέλλονται μόνο με προπληρωμή (η αποστολή τους γίνεται μόνο στις αρχές της εβδομάδας Δευτέρα-Τρίτη-Τετάρτη).

 

 

 


 

 

Οι τιμές του ηλεκτρονικού καταστήματος είναι οι ίδιες με του φυσικού  κατάστηματος διαφοροποιούνται  όμως οι εκπτώσεις.

Σύμφωνα με τον ελληνικό νόμο δεν πραγματοποιούνται πωλήσεις φαρμάκων μέσω διαδικτύου,  ούτε μπορούμε να   παραλάβουμε και να εκτελέσουμε συνταγές.

Demo NAFLiver 30caps (Συμπλήρωμα Διατροφής για την Υγεία του Ήπατος)

 • Κωδικός Προϊόντος: 5205411007012
 • Διαθεσιμότητα: 1
 • 23,94€
 • 22,74€
 • Χωρίς ΦΠΑ: 18,34€